Alweer een Japans tafeltennisser uit Tokio te gast bij Docos

16-10-2019

Het was een grote eer om anderhalf jaar geleden twee bekende Japanse tafeltennissers (Ryuichi Yamaguchi en Yuhei Shimokawa) van het bekende tafeltennisbedrijf World Rubber Market bij Docos te ontvangen. Het Docos Licentietoernooi dat toen werd georganiseerd, werd door vele sterke topspelers van Nederland bezocht en was een van de meest succesvolle Docos Licentietoernooien ooit! 
Je zag bij de leden extra veel enthousiasme als de Japanners aanwezig waren tijdens de trainingen en dat is nu ook wederom het geval!
Kento heeft veel nieuwe contacten gelegd tijdens het Japanproject en verwelkomt nu Kenichi Miyawaki uit Tokio! Kenichi is een speler uit Chiba, een gedeelte van Tokio, en is enorm fan van Kento's YouTube-kanaal.
Hij wist van contacten via via dat Kento eventjes in Tokio was en ondernam meteen actie. Zo ontmoette hij Kento bij een tafeltenniswinkel in Soga en raakte in gesprek. Hij vertelde toen aan Kento hoe gaaf hij het vond dat Kento in Nederland actief is en wilde graag een keer langskomen om te tafeltennissen! Kento dacht op het moment dat het een geintje was, maar later bleek dat hij serieus naar Nederland wilde komen! Na twee maanden voorbereiding was het zover, hij is met open armen ontvangen bij Docos tafeltennis! Zijn enthousiasme straalde er vanaf en hij vertelde keer op keer hoe leuk hij het wel niet had bij de club! Naast hem zijn ook onze leden op maandag, dinsdag en woensdag ook erg enthousiast, want hij kan ook nog eens een aardig balletje slaan!! Hou de Docos website in de gaten voor meer verslagen over onze gast Kenichi Miyawaki!! 
 
 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht