Docos H2 wint met 2-8 uit van VVV 5

02-10-2017

Waar Docos-Wolkyshop.nl H1 een mooie (hard bevochten) overwinning boekte uit tegen Avanti mochten de heren van Docos H2 (Jonathan van Zijverden, Casper Smit en John Tendeloo) hun geluk proberen uit tegen VVV 5 (Marc Coelman, Tim Bosman en Femke Bulthuis).

Voordat je er erg in had stond Docos al snel op een 0-3 voorsprong. Maar Marc en Tom gaven het namens VVV natuurlijk niet 'zomaar' op. In 4 games wisten zij de winst in de dubbel te behalen tegen Casper en John waardoor het gat werd terug gebracht tot 1-3.

In een zeer spannende wedstrijd hierna wist Jonathan tegen Tim het gat weer te vergroten en deze keer naar 1-4 (9-11 in de 5e game).

Geroemd en berucht voor zijn onorthodoxe spelwijze was Marc behoorlijk goed bezig om de hoogte van de zaal uit te testen... met zéér hoge ballon verdedigende ballen wist hij te winnen van John en zo het gat wederom terug te brengen tot 2 punten en dus 2-4.

De laatste 4 partijen verdwenen allemaal als sneeuw voor de zon maar wel in het voordeel van Docos.

Femke kon geen vuist meer maken tegen Casper en werd relatief eenvoudig overwonnen. John nam vervolgens 'sportieve revanche' op zijn voorgaande partij door geen spaan heel te laten van Tim.

In hun laatste partijen van deze avond wisten zowel Femke als Mark het Jonathan en Casper het nog aardig voor hun kiezen te geven. Het heeft menig zweetdruppeltje en de nodige inzet gekost, maar beide partijen gingen in 5 games richting Docos.

De einduitslag van deze avond werd uiteindelijk 2-8 in het voordeel van Docos, dus aan die zijde werden goede zaken gedaan.

VVV bedankt voor de gezellige ontvangst en graag tot in de return.

11609 VVV 5 - Docos H2 (uitslag 2-7)


Foto 01 - Collage van deze wedstrijd


Foto 02 Jonathan van Zijverden tegen Femke Bulthuis


Foto 03 Femke Bulthuis tegen... Jonathan van Zijverden


Foto 04 Femke Bulthuis - Casper Smit


Foto 05 De uitslag (en ja... de einduitslag is achteraf wèl ingevuld)

Bericht geplaatst door: Peter Milikan.

Naar berichtenoverzicht