Docos H2 wint met 3-7 van De Treffers 3

09-10-2017

Afgelopen vrijdag heeft Docos H2 (Francesco Ratti, Peter Milikan en Casper Smit) gespeeld in een uitwedstrijd tegen De Treffers (R) 3 (Jasper Zoet, Wouter Kalshoven en Anton Heemskerk).

Francesco wist Docos op een keurige 0-1 voorsprong te zetten tegen Jasper zij het met de nodige moeite (11-13 in de 5e game).

Voor Peter was dit de eerste wedstrijd van dit seizoen en natuurlijk ontbrak elk wedstrijdritme waar (een goed spelende) Wouter zeer dankbaar gebruik van wist te maken. Met enorme kreet (van opluchting?) haalde Wouter de winst binnen. Er kwam zelfs een clubgenoot van Wouter vragen of het wat rustiger kon... nou ja zeg... toont Wouter eindelijk eens een keertje wat emotie en dan is het nog niet goed. Maar ja, hij trok zo wel weer de stand gelijk naar 1-1.

Casper zat totaal niet in de wedstrijd in zijn partij tegen Anton en moest lijdzaam toezien hoe Anton De Treffers op een duidelijke 2-1 voorsprong bracht.

De dubbel bij Docos liep dit seizoen misschien nog niet bepaald geweldig, maar een mooie combinatie van Francesco en Casper wist de winst op het koppel van Jasper en Wouter zeker te stellen in 3 games en zo weer de stand terug te brengen naar 2-2.

Hierna ging het rap met de punten... binnen no-time stond het 2-6 en pas toen wist Anton zijn 2e puntje van de avond binnen te halen tegen Francesco die (op 12-10 in de 2e game na) niet voldoende tegenstand kon bieden.

In de laatste partij van de avond was het de beurt aan Jasper en Peter. Jasper wist op het juiste moment het netje te vinden... jawel... 2x op rij (en dat ook nog eens vanaf 9-9). 1-0 voor Jasper. Peter wist daarna goed tegen te stribbelen en de stand weer terug te brengen naar 1-1 (door de 2e game ook met 9-11 te winnen). Hierna kreeg Peter wat meer grip op de service van Jasper en gunde hem vervolgens niet veel punten meer (5-11 en 2-11).

Dit alles resulteerde in een mooie uitslag van 3-7 in het voordeel van Docos.

Door deze avond staan we nog slechts 1 puntje achter op de nummer 1 in onze poule, Taverzo 4. Ik zeg... ik heb wel grotere achterstanden gezien en je weet het maar nooit.

Ik ben in ieder geval blij dat ik na een maand stil gestaan te hebben weer heb kunnen spelen en zeker niet onverdienstelijk.

 

Foto 01 Collage
 

Foto 02 Anton - Peter
 
Foto 03 Jasper - Francesco
 
Foto 04 Wouter - Casper
 

Bericht geplaatst door: Peter Milikan.

Naar berichtenoverzicht