De Grote Docos Pub Quiz op 17 maart 2018!

09-02-2018

Vrienden,

Er zijn maar enkele zekerheden in het leven. Als dan voor de zoveelste keer een nieuw kalenderjaar aangevangen is weten we dat we onze goede voornemens niet gaan naleven, dat het weer grijs en grauw is, dat ons tafeltennismateriaal wederom niet goed genoeg gaat zijn, dat de VVD ons land weer wat mooier probeert te maken maar daarin vergeet de voornaamste leeftijdscategorie van Docos mee te nemen en ten slotte dat we weer geen wereldkampioen voetbal gaan worden.

Toch weten we allemaal dat er rond deze tijd ook beter bericht door de wandelgangen gaat, de vogels weer gaan fluiten, dat meisjes weer rokjes gaan kopen en heel voorzichtig komt er dan weer een lichtje aan het einde van de tunnel...

Want...jawel...het is weer zover...slijp de messen...smeer de kelen...span de spieren...

 


DE GROTE DOCOS PUBQUIZ 2018 komt er weer aan!

Datum:            17 maart 2018

Tijd:                 20:30

Locatie:           tafeltennishal DOCOS

Aanmelding:    individueel of per team (3-4 deelnemers) per e-mail (marise@sinda.nl),

                       facebook of de inschrijflijst op DOCOS

Welkom?         Iedereen is welkom: leden, niet-leden, familie & vrienden


Deze datum is niet zonder reden gekozen. Zowel onze Heren 1 als Dames 1 spelen een belangrijke thuiswedstrijd vanaf 16u. Zij zouden verblijd zijn als jullie voorafgaande aan jullie eigen inspanningen ook van hun live wedstrijd kunnen genieten!

Om jullie hersenen alvast een voorproefje te geven willen wij jullie via deze flyer een eerste opdracht meegeven, waarmee uiteraard talrijke punten te verdienen zijn! Wij vragen jullie om in dresscode te komen, specifieker vragen wij om de dresscode: Chique Friemel... waarbij een nadrukkelijk accent moet liggen op de kleur die deze dag zo bijzonder maakt. Lukt het om aan deze dresscode te voldoen kan er persoon punten worden verdiend voor jullie team.

En denk eraan: Tús maith leath na hoibre ! ! !

Tot de 17e,

Marise Kasteleyn, Jeroen Freriks, Martijn Visser & Johannes Osterloh

 

Bericht geplaatst door: Annelies Bultema.

Naar berichtenoverzicht