Start nieuwe competitie - Doe je ook mee...?

08-06-2018

Start nieuwe competitie - Doe je ook mee...?

Op 8 september 2018 start de Najaarscompetitie al weer. Speel jij al een tijdje als recreant en zou je je graag bij een team aansluiten of ken je mensen met wie je graag competitie wilt spelen?

Voor wie nog niet bekend is met het competitiesysteem: je kunt kiezen tussen het spelen van de duo-competitie in teams van 2 personen of in de reguliere competitie met 3 personen.

In de DUO-competitie speel je als team 5 wedstrijden: ieder twee single-partijen en samen een dubbel-partij. Bij de reguliere competitie speel je als team 10 wedstrijden ieder drie single-partijen twee teamleden spelen een dubbelpartij. Hierdoor zijn de DUO-wedstrijden als vroeger afgelopen, wat een voordeel is voor degenen die de volgende ochtend weer vroeg op moeten.

Het seizoen duurt doorgaans zo'n 10 weken. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het competitie spelen, de mogelijke speeldagen of heb je andere vragen? Stuur dan een mailtje naar Jan Abbink (wedstrijdsecretaris@docostafeltennis.nl)

Je kunt je met enkele anderen als team opgeven, maar ook als je geen teamgenoten hebt, kun je je alleen opgeven voor de competitie bij de wedstrijdsecretaris. Hij zal dan voor je zoeken naar mogelijkheden. 

Bericht geplaatst door: Ferry Veijgen.

Naar berichtenoverzicht