Coaches gezocht voor de jeugdcompetitie

09-06-2018

Wij zijn op zoek naar een aantal coaches. Hierbij denken we niet alleen aan jonge senioren die bereid zijn om als coach een team te begeleiden. Het kunnen ook ouders van jeugdspelers zijn maar zeker ook mensen vanuit de recreanten- en 55 plus groepen. Hier is veel levenservaring en vaak ook opvoedkundige ervaring aanwezig waar wij en zeker ook de spelers veel baat bij kunnen hebben.

Enig verstand van het tafeltennisspelletje kan belangrijk zijn om als coach technische en tactische tips aan de spelers over te kunnen brengen. Nog belangrijker is het de kinderen in hun mentale ontwikkeling te ondersteunen.

Het gaat erom dat spelers begeleid en gecoacht worden tijdens de competitie en op die manier gesteund worden dat wat ze leren op de trainingen ook in wedstrijden leren toe te passen. Vanuit de trainers willen wij graag, indien gewenst bij de geïnteresseerden, een voorlichtingsbijeenkomst organiseren om handvatten voor coaching toe te lichten. (Wellicht gecombineerd met ons inmiddels bekende Trainingsweekend.)
De Najaarscompetitie begint op zaterdag 8 september 2018. Zoals het er nu voor staat hebben we 2 jeugdteams die gecoacht willen worden.

Wie heeft belangstelling? Wie is bereid om kinderen in hun ontwikkeling te helpen?

En hun plezier in het tafeltennis en het uitoefenen van sport te vergroten?

Bij voorkeur zoeken wij vaste coaches voor de teams. Omdat wij weten dat wij dan vragen om 10x een zaterdag te investeren, zijn wij ook heel blij met mensen die als deeltijdcoach een team willen begeleiden.

Heb je interesse? Geef je op via Annelies (annelies.docos@gmail.com).

Bericht geplaatst door: Ferry Veijgen.

Naar berichtenoverzicht