Groot Rijnlands Regiotoernooi: indeling online!

11-05-2018

INDELING GRR BEKEND

Allereerst nogmaals dank voor de inschrijvingen voor het Groot Rijnlands Regiotoernooi 2018. Dit jaar doen er in totaal 44 teams mee verdeeld over 5 klassen.

De deelnemende teams hebben via de mail de indeling ontvangen. De indeling is ook online terug te vinden op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…

In de week voorafgaande aan de wedstrijden ontvangen de contactpersonen van de speelzalen per mail de wedstrijdformulieren. Het verzoek is om deze, net als vorig jaar, uit te printen voor de speelavond.

Na afloop van de wedstrijd kunnen de teams/speelzalen de uitslagen mailen of per app versturen (foto of scan). De uitslagen zullen zo snel als mogelijk na de wedstrijden verwerkt worden.

Wedstrijden mogen in onderling overleg verzet worden, maar dienen altijd vóór de volgende wedstrijd gespeeld te worden. Wanneer teams een nieuwe datum overeen zijn gekomen dit graag per mail melden aan grr@docostafeltennis.nl

Het toernooi start op vrijdag 18 mei 2018 en duurt 6 vrijdagavonden. De finales worden op vrijdag 22 juni gespeeld bij Taverzo. Alle wedstrijden om plaats 3/4 worden op dezelfde datum bij Docos gespeeld. De overige wedstrijden zijn, net als alle speelweken, zoveel mogelijk over de vier verschillende locaties verspreid.

Ten slotte dringend verzoek aan de teams die nog niet betaald hebben dit te doen voor de eerste speeldag.

Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dat graag. Voor nu alvast succes in het Groot Rijnlands Regiotoernooi. 

Sportieve groeten,

Wianka Overbeeke en Annelies Bultema

Bericht geplaatst door: Annelies Bultema.

Naar berichtenoverzicht