Jan van der Linden overleden

07-06-2018

 

IN MEMORIAM 

Heden bereikte ons het droevige bericht dat ons oud-lid

Jan van der Linden

is overleden. Hij is 64 jaar geworden.

Jan is vele jaren trouw lid geweest van onze vereniging en was altijd geïnteresseerd in het wel en wee van de club. Samen met Hans Hoogstraten heeft hij gedurende vele jaren de drukke bardiensten verzorgd tijdens competitie en toernooien. 

Als speler was hij zeer toegewijd en gesteld op eerlijkheid zowel van hemzelf als van de tegenstander. Hij had een zeer aparte maar meestal succesvolle service, waarbij hij - soms tot ongenoegen van anderen - hard op de grond stampte. Dit leverde hem onder zijn Docos-vrienden de bijnaam 'stampertje' op.

Jan was ook een trouw bezoeker van de vele klaverjasavonden die in de loop der jaren op de zaterdagavonden werden georganiseerd.

Wij bewaren goede herinneringen aan Jan en wensen zijn zoons Ramon en Dion en de andere familieleden veel sterkte toe met het dragen van dit verlies.

Het afscheid van Jan van der Linden vindt plaats op maandag 11 juni 2018. Van14:30 tot 15:15 uur is er gelegenheid tot condoleren in het Rouwcentrum Monuta - Van der Luit aan de Willem de Zwijgerlaan 179 te Leiden, waarna de begrafenis in besloten kring zal plaatsvinden. 

Namens het Bestuur van Docos tafeltennis,

Ferry Veijgen, penningmeester

Bericht geplaatst door: Ferry Veijgen.

Naar berichtenoverzicht