Oud-voorzitter Peter Brouwer overleden

25-07-2018

In memoriam

Heden bereikte ons het droeve bericht van overlijden van onze oud-voorzitter

Peter Brouwer 

Vanaf 1962 tot begin van de jaren negentig is Peter Brouwer een heel actief lid van Docos Tafeltennis geweest. Vele jaren als redacteur / schrijver voor clubblad Looping-Driver, enige jaren als bestuurslid Communicatie en vervolgens eerst tijdelijk in 1977 en later van 1983 – 1985 voorzitter van Docos tafeltennis.

In de laatste periode vonden de voorbereiding, de bouw en de nazorg plaats van onze huidige locatie Het Oude Posthuis aan de Hoge Morsweg. Dat was een intensieve periode waar Peter in 2011, bij het zestigjarig bestaan, met grote voldoening op terugkeek.

Vanaf de negentiger jaren kreeg Peter in toenemende mate last van een zware vorm van epilepsie. Dat zorgde er onder meer voor dat hij zich moeilijk kon concentreren en dat daarmee tafeltennis op zijn oude niveau, vele jaren speelde Peter eerste klasse, in het geheel niet meer kon bereiken. Peter is daarop gestopt met tafeltennis, maar volgde het verenigingsleven wel op afstand. De afgelopen twee jaren moest Peter vele operaties en medische behandelingen ondergaan.

Zaterdag 21 juli is Peter in aanwezigheid van zijn vrouw Heleen en zijn dochters Frederike, Sophie en Naomi overleden.

Het bestuur en de leden van Docos tafeltennis wensen zijn vrouw en dochters heel veel sterkte toe om dit zware verlies te kunnen dragen. 

Donderdag 26 juli 2018 nemen we afscheid van Peter in Crematorium Rhijnhof, Boerhaave-aula, om 12:45 uur.

Namens het bestuur en de leden van Docos tafeltennis,
Wim Vreeburg, ere-voorzitter

 

Bericht geplaatst door: Ferry Veijgen.

Naar berichtenoverzicht