Nieuwjaarstoernooi 2019

19-12-2018

Inmiddels is 2018 alweer bijna voorbij en we kunnen terugkijken op een aantal zeer succesvolle toernooien. 

Het nieuwjaarstoernooi van 2018 in januari leverde Michael Bultema op als winnaar van de hoogste poule. Bij de MixDubbel in april waren Wouter Kalshoven+Demelsa Basie de winnaars. Vervolgens werd het Docos-toernooi met internationaal allure gewonnen door Hendra Pratawijaya. Tijdens het clubkampioenschap dubbel bleken Michael Bultema+Casper Smit te sterk voor de concurrentie en bij het laatste toernooi van dit jaar, het clubkampioenschap Enkel wist Manfred Vastenburg voor maar liefst voor de vijfde keer de titel van clubkampioen op zijn naam te zetten.

Op vrijdag 18 januari 2019 wordt het jaarlijks terugkerende nieuwjaarstoernooi gespeeld uiteraard bij Docos Tafeltennis en je kunt je daarvoor vanaf nu al inschrijven door een mailtje te sturen met je bondsnummer en naam naar evenementen@docostafeltennis.nl.

Dit is een dubbeltoernooi (je schrijft je wèl apart per speler in) waarbij je elke keer met een andere dubbelpartner tegen wisselende tegenspelers speelt. De dubbelcombinaties worden iedere ronde opnieuw door middel van loting bepaald.

Alle wedstrijden worden in 2 games gespeeld, in games tot 11 punten (uiteraard moet er gewonnen worden met minimaal 2 punten verschil). Er wordt per klasse in één of meerdere meerkampen gespeeld.

We beginnen om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. De richttijd (eindtijd) is ongeveer 23.30 uur. 

Schrijf je nu in voor het nieuwjaarstoernooi 2019 door een mailtje te sturen naar evenementen@docostafeltennis.nl met je bondsnummer en je naam. 

Bericht geplaatst door: Peter Milikan.

Naar berichtenoverzicht