6e Editie: De Grote Docos Pub Quiz! 2 maart 2019

09-02-2019

 

Datum:          2 maart 2019

Tijd:              19:15 uur (inloop vanaf 19:00 uur)

Locatie:         Kantine tafeltennishal DOCOS

Aanmelding:   individueel of per team (3-4 deelnemers) per e-mail (marise@sinda.nl), facebook
                     of de inschrijflijst op prikbord bij DOCOS.

Welkom:       iedereen is welkom: leden, niet-leden, familie & vrienden


Geachte weldenkende (sport)vriend,

Na vorig jaar een spetterend jubileum gevierd te mogen hebben met De Grote Docos Pubquiz, mogen wij jullie alweer voor de zesde keer uitnodigen om deel te nemen aan het leukste, mooiste en spannendste evenement wat binnen de Leidsche sportwereld georganiseerd wordt. Helden worden hier geboren, reputaties worden hier verwoest!

Ten eerste richten wij ons op de trouwe deelnemers die jaar in jaar uit een gooi doen naar eeuwige roem, een plaats in de annalen van de Leidsche sportwereld en bovenal een prestatie waarmee je elke sporttegenstander laat sidderen van angst. Bedankt dat jullie opnieuw gaat deelnemen en opnieuw de kans pakken om voor de gladiolen te gaan. Jullie staan zeker niet alleen in jullie ambities, verslaving en drijfveer om wederom de strijd met de andere deelnemers aan te gaan!

Wij hebben in de wandelgangen zelfs gehoord dat tafeltennislegendes zoals Ma Long, Vladimir Samsonov, Jan Ove Waldner en Yolanda Bloemen iedere WK-titel, iedere olympische titel en iedere individuele prijs zouden willen ruilen voor de roem die winnaars van De Grote Docos Pubquiz vergaard hebben!

Dit jaar willen wij ons ook specifiek richten op jou. Jij bent de persoon die wij tot nu toe hebben moeten missen ieder jaar. Wij vinden dit jammer en hebben besloten hier wat aan te doen! Wij gaan ervoor zorgen dat jij je welkom voelt, dat je niet bang hoeft te zijn voor intellectuele vernederingen, onmogelijke opdrachten of publiekelijke terechtstellingen. Bij ons is een plekje voor iedereen, je hoeft alleen maar te geloven dat de gezamenlijke spelvreugde ons allen verbindt! Hoe wij dit gaan doen? Daar komt je op 2 maart achter!

Wij kunnen jullie beloven dat het concept pubquiz een nieuwe betekenis gaat krijgen voor jullie. Als team krijgen jullie de uitdaging van jullie leven waarbij kameraadschap uit het leger verbleekt. Om te slagen voor de escape die we gaan voorschotelen moeten jullie van goede huize komen! Mogelijk hebben jullie wat aan de kennis van wijze mannen zoals Einstein, Galileo of Da Vinci. Misschien doe je er goed aan om de tafels van 19 of 26 te kennen.  Of hoop je vooral dat je smaakpapillen uitgerust zijn...We gaan er met jullie achter komen bij ons volgende avontuur!

Tot ziens op 2 maart,

 

Marise Kasteleyn, Jeroen Freriks, Martijn Visser & Johannes Osterloh

 

Bericht geplaatst door: Annelies Bultema.

Naar berichtenoverzicht