Sleutelstad MixDubbel 2019 op zondag 7 april.

27-02-2019

Sleutelstad MixDubbel 2019

Net als voorgaande jaren organiseert Docos tafeltennis ook dit jaar weer het succesvolle Sleutelstad Mixdubbel-toernooi. Het toernooi is dit jaar op zondag 7 april 2019. Spelers geven zich als Mixdubbelteam (Heer+Dame, Heer+Meisje, Jongen+Dame, Jongen+Meisje) op; jeugd is dus ook van harte welkom om zich in te schrijven. Bij inschrijving moet je van beide spelers de laatst gespeelde klasse opgeven.

Er zal gespeeld worden in de klasse van de hoogst spelende deelnemer of deelneemster van het dubbelteam, tenzij het verschil tussen de twee spelers te groot is. De organisatie schaalt het niveau van jeugdspelers en landelijk spelende dames naar vergelijkbaar senioren- en herenniveau.

De organisatie deelt de teams in meerdere categorieën in. Het uiteindelijke aantal categorieën hangt af van het aantal ingeschreven teams. Het streven is om iedereen zoveel mogelijk op zijn of haar niveau te laten spelen. 

Let op, alle deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldige toernooilicentie.

Inschrijfkosten: €8,00 per persoon (incl. 1 consumptie) - Uitsluitend op de dag zelf - graag gepast -  aan de zaal te betalen.

Inschrijven is mogelijk via inshrijflijst bij Docos (komt vrijdag 1 maart op prikbord) of via e-mail: mixdubbel@docostafeltennis.nl 

Sluitingsdatum inschrijving: Zondag 31 maart 2019, 12.00 uur!!!

Er is ruimte voor maximaal 42 koppels (totaal); daarna komt  men op de reservelijst.

Als je tóch niet mee kunt doen en je hebt je al opgegeven, bel dan om je af te melden:
06-4141 0132 (Annelies Bultema).

Zaal open 
11.00 uur 
Uiterlijk aanwezig    
11.30 uur 
Start toernooi 
12.00 uur 

In gevallen waarin niet is voorzien beslist de toernooicommissie.

Bericht geplaatst door: Annelies Bultema.

Naar berichtenoverzicht