Aankondiging: Service Koning zaterdag 18 januari 2020!

09-01-2020

Aankondiging: Service Koning zaterdag 18 januari 2020!

Dit jaar zal de 2e editie van Service Koning plaatsvinden, hét evenement voor de jeugd.
Vorig jaar werd dit nieuwe evenement gelanceerd door Kento, Tessa en Anne-Charlotte en het was meteen een groot succes, mede door een demonstratie van eredivisiespeler Mark Smith van Tempo Team! 
De editie van dit jaar (2020) zal nog mooier worden met wederom een demonstratie van 
de enige echte Professor Ping Pong én een eredivisie speler (wie dat wordt houden we nog even geheim). Daarnaast lanceren we ook een compleet nieuw onderdeel!
Het evenement Service Koning is bedacht door Kento Nomura om kinderen die geen wedstrijden of competitie willen/durven spelen en kinderen die dat wel graag doen dichter naar elkaar toe te brengen. 
Daarnaast kun je natuurlijk nooit genoeg je service oefenen en kun je door dit evenement extra goed oefenen met het goed plaatsen van je service en het gebruiken van verschillende soorten effecten (wat ook erg nuttig is als je al heel goed bent).
Omdat goed serveren voor iedereen een uitdaging is, is het niveauverschil dat je bij toernooien vaak hebt ook meteen verholpen. Een evenement voor iedereen!

Wat is er nou zo bijzonder aan dit evenement?
  1. Tijdens dit evenement zullen kinderen geen wedstrijden tegen elkaar spelen,
    maar zullen ze individueel punten verzamelen door te proberen per onderdeel zoveel mogelijk punten te scoren op de verschillende doelwitten.
  2. Het niveauverschil tussen de kinderen wordt grotendeels opgeheven omdat er ook een zekere geluksfactor in het spel is.
  3. Door dit evenement leer je door op bepaalde soorten doelwitten te mikken onbewust veel over de plaatsing van effecten en over het gebruiken van de juiste snelheid.
  4. Na afloop is er een gratis demonstratie van een eredivisiespeler en mogelijk ook de kans nog even een balletje tegen diegene te slaan!
  5. Tot het laatste moment weet je niet wie de winnaar is omdat je de scores van een ander niet kunt zien. Tot het einde toe blijft het dus hartstikke spannend!
Het zal een geweldige dag vol tafeltennis worden voor de kinderen dus meld je gauw aan door mailtje te sturen naar kento.nomura@hotmail.com 
of schrijf je in op het prikbord onder de tv's!! Als je benieuwd bent naar de editie van vorig jaar, neem dan een kijkje op het YouTube-kanaal van Kento (www.YouTube.con/NomuraTrickshots)! Word jij de Service Koning van 2020?
 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht