Weer twee Japanners op bezoek bij Docos!!

13-01-2020

Op donderdag 2 januari kwamen er wederom twee Japanners op bezoek! 
Het ging om twee fans van Kento's YouTube-kanaal (de familie Tsurukawa), die allebei pas 2,5 jaar aan tafeltennis doen. 
Ze komen uit Tokio en zijn niet lid van een bepaalde tafeltennisclub. Ze werden goed ontvangen door Sport Overdag en gingen samen met hen even een balletje slaan. Het niveau sloot goed op elkaar aan. Aan het eind hebben ook nog even samen gedubbeld. Na het tafeltennissen heeft Kento ze begeleid door Den haag, wat ze ontzettend gaaf vonden! Ze stonden verbaasd over hoe de Passage ineens qua sfeer verandert, ze zeiden dat het leek alsof ze zich ineens in Disneyland bevonden! 
Daarnaast heeft Kento op zaterdag 4 januari een open trainingsgroepje georganiseerd met gastspeler Jean Paul Montanus! Jean Paul is momenteel nr. 1 van de wereld in klasse 7 van het paratafeltennis. Hij was een speler die Tsurukawa graag in het echt wilde zien, dus een droom werd werkelijkheid! Zo heeft Tsurukawa even een balletje mogen slaan met de wereldtopper en mochten René, Pim, Jonathan, Koen en Dick Hoogendam (van Pecos) ook even een paar games tegen Jean Paul spelen! Het was wederom een groot succes en de Japanners werden weer goed en gastvrij ontvangen door onze Docosleden! 
We hopen weer op succesvolle uitwisseling begin april, want dan komen er weer twee Japanners van tafeltennisbedrijf WRM (World Rubber Market) bij ons op bezoek. 
We zullen dan een speciaal masterstoernooi tijdens hun verblijf! Houd de nieuwsberichten in de gaten voor meer informatie hierover!!!!
 
 
 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht