Clinic Bettine Vriesekoop bij TOGB!

30-01-2020

Clinic Bettine Vriesekoop bij TOGB!

Onze competitieshirts worden zoals velen van jullie weten gemaakt door Raven.
Simon van Rutten van Raven heeft een clinic georganiseerd bij TOGB voor een aantal personen die bij hem t-shirts hebben laten maken. En wij van Docos waren ook uitgenodigd!!
We zijn met Michael Bultema, Mischa de Zwart, Ilse de Regt, René Kaizer, Jonathan van Zijverden, Peter Milikan en Kento Nomura ernaartoe gegaan! 
 
De clinic werd gegeven door Bettine Vriesekoop, die we allemaal natuurlijk kennen als de bekendste tafeltennister van Nederland. 
Eerst werd er een presentatie gehouden over haar leven en de keuzes die zij heeft gemaakt. Het was ontzettend inspirerend om te horen hoe zij is opgegroeid. Ze liet ook enkele beelden zien van toen ze jong was en tafeltenniste en beelden van toen ze in China was! Daarna werd er kort gespeeld in de zaal.
 
 
Ze gaf een algemene clinic over het vasthouden van je batje, diverse slagen, balgevoel en spin. Voor de wat hoger spelenden onder ons was het allemaal vanzelfsprekend wat ze vertelde. Maar ze vertelde het wel op haar manier, waardoor iedereen er toch iets van kon opsteken. Na het spelen werden er voor ons broodjes en lekkere sapjes geregeld. Het was een leuke clinic om bij te wonen! TOGB was jammer genoeg niet heel gastvrij omdat ze alle mensen graag snel de zaal uit wilden hebben, wat de afloop wat gehaast maakte. Als er binnenkort nog eens een clinic wordt georganiseerd, zou het misschien leuk zijn als we die bij Docos zouden mogen organiseren. Wie weet zien we de grote Betinne Vriesekoop binnenkort dan in onze zaal!! 
Dat zou wel erg leuk zijn! 
 
 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht