Niveau van de woensdagtraining stijgt!!

18-02-2020

Elke woensdagavond van 19:30 tot 21:00 uur is er o.l.v. Peter Milikan training voor de senioren. Dit is de best bezochte seniorentrainingsgroep vanwege het grote aantal competitiespelende senioren dat meetraint.
 
Op woensdag 22 januari was het voor het eerst sinds jaren dat de woensdagtraining helemaal vol zat! Alle tafels in de zaal waren bezet!! En niet alleen waren alle tafels bezet, maar het gemiddelde niveau van de trainingsgroep is ook flink omhoog gegaan de laatste tijd!! Momenteel trainen er regelmatig een flink aantal spelers mee van de 1e klasse en de hoofdklasse. Daarnaast zijn er af en toe ook nieuwe leden aanwezig die verrassend goed spelen, zoals Mihika uit India en Russel Bates van DHC, die momenteel uitkomt in de hoofdklasse! 
 
Het is natuurlijk een bekend verhaal dat veel mensen "even" voordat de competitie start naar de trainingen komen en dan weer verdwijnen als competitie is gestart. Maar misschien is het een idee om toch ook tijdens de competitie iets vaker langs te komen bij de woensdagtraining. Zo kun je ervoor zorgen dat je niveau omhoog gaat, maar je kunt het ook vasthouden als je al op een hoog niveau speelt! Na afloop blijven er ook genoeg mensen hangen die er nog niet genoeg van hebben na anderhalf uur trainen en sommige fanatiekelingen staan zelfs om 23:00 uur nog te spelen. 
 
Kom dus zeker een keertje langs bij de woensdagtraining. Het is tenslotte voor iedereen!!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Bericht geplaatst door: Kento Nomura.

Naar berichtenoverzicht