Nieuwsbrief 14 oktober 2020

14-10-2020

Hierbij de nieuwsbrief die de voorzitter op 14 oktober aan alle leden gestuurd heeft:

Jij hebt waarschijnlijk al gehoord dat het kabinet dinsdagavond nieuwe maatregelen bekend gemaakt heeft om het aantal Coronabesmettingen te laten dalen. Ze gelden in ieder geval de komende twee weken en zeer waarschijnlijk langer.

De competitie wordt stilgelegd. Wat dit betekent voor het vervolg er van, zullen wij binnenkort wel van de NTTB gaan horen.

In ieder geval kun jij nog steeds veilig bij Docos blijven trainen. Alle extra hygiënemaatregelen bij Docos blijven van kracht. Wij zorgen voor een goede ventilatie en bij de ingang kun jij jouw handen desinfecteren.

We kunnen blijven tafeltennissen zolang als jij met zijn tweeën enkel speelt en jij er voor zorgt dat jij op 1,5 meter afstand van anderen blijft. Met de huidige tafelopstelling is dit eenvoudig voor elkaar te krijgen.

Het maximum aantal personen dat in de speelzaal mag zijn, gaat terug naar 30 personen. Voor de ochtenden en meeste avonden zal dit geen probleem zijn. Ik verwacht wel dat het op maandag mogelijk te druk kan gaan worden. Ik verzoek jou dan om ook op andere avonden in de week te komen trainen.

Om alles in goede banen te leiden, vraag ik jou om te blijven reserveren als jij wilt komen. Dan kan ik jou ook direct melden wanneer het te druk dreigt te worden.

Ik hoop dat iedereen in goede gezondheid blijft. Kom alleen naar de vereniging als jij gezond bent en hou de 1,5 meter in acht. Dan kunnen wij met zijn allen blijven genieten van onze sport.

Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Veijgen
Voorzitter Docos tafeltennis
Tel. +31610499822
Email: voorzitter@docostafeltennis.nl

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht