Docos Nieuwsbrief: kom spelen op de buitentafels

21-04-2021

Docos heeft inmiddels drie tafeltennistafels buiten in tenten geplaatst. Afgelopen zaterdag hebben we een derde tent met tafeltennistafel neergezet.

Je kunt komen tafeltennissen van 's ochtends vroeg totdat het te donker wordt om te tafeltennissen (momenteel even na half negen). Reserveer wel vooraf bij Shahab Davoudi. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-8013 9974. Je kunt een tijdslot van een half uur met hem afspreken. 

De Gemeente Leiden heeft goedgekeurd dat we op deze manier buiten tafeltennissen en heeft daar enkele regels aan verbonden:
  • Tijdens het spelen moeten de zijkanten openstaan, zodat de lucht vrij door de tent kan bewegen.
  • Bij volwassenen mogen er maar twee spelers met elkaar tafeltennissen in verband met de regel om 1,5 meter afstand te houden en om het aantal contacten zo klein mogelijk te houden.
  • Er mogen geen toeschouwers aanwezig zijn.
  • In het gebouw zelf mag absoluut niet gesport worden. Op overtreding van deze regel staat een zware sanctie.

Naast deze regels en de algemene Coronaregels, moet jij je ook aan het Coronaprotocol van Docos houden. Het bestuur heeft een nieuw protocol opgesteld. Deze kun je vinden op onze website www.docostafeltennis.nl.

We zijn ook gestart met de eerste trainingen voor onze jeugdleden. In kleine groepjes geven wij training. Kento neemt contact met alle jeugdleden op. Heb je nog geen bericht gehad, neem dan even zelf met hem contact op via telefoonnummer 06-27212794. Ook kun je met Shahab afspreken om overdag vrij te komen spelen.

Tot slot: wees voorzichtig als je naar de tenten naast het gebouw loopt. Er rijden af en toe vuilniswagens op het terrein en die rijden soms flink door. Let dus goed op!

Ik wens iedereen veel plezier toe met het tafeltennissen in de tent.

Heb je nog verdere vragen, neem dan met mij of één van de andere bestuursleden contact op.


Met vriendelijke groet,

Sebastiaan Veijgen
Voorzitter Docos tafeltennis
Email: voorzitter@docostafeltennis.nl 
Tel. 06 - 1049 9822

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht