Docos nieuwsbrief: Nieuw coronaprotocol en start competitie

12-09-2021

Het nieuwe tafeltennisseizoen gaat nu echt van start. Komende week begint de competitie weer. Gelukkig kunnen we nu weer volop tafeltennissen. Het begint langzaamaan drukker te worden bij onze vereniging. Op maandag en dinsdag zijn momenteel bijna alle tafels bezet.

Coronaprotocol bijgewerkt

De overheid heeft de laatste tijd de nodige maatregelen losgelaten. Echter nog niet alle coronamaatregelen zijn van de baan. 

Voorlopig moeten we nog even rekening houden met de 1,5 meter afstand. Er zijn al geluiden dat deze laatste restrictie binnenkort opgeheven wordt, maar zover is het nog niet.

Het bestuur heeft het Coronaprotocol weer helemaal bijgewerkt met de laatste stand van zaken. Je kunt het volledige protocol downloaden via de volgende link:

Hieronder herhaal ik enkele belangrijke zaken die in dit protocol staan:

Het blijft zaak om je allemaal bij binnenkomst bij de ingang te registreren, zodat we bij een mogelijke besmetting bij de vereniging deze aan de GGD kunnen overhandigen. Hierbij is het zaak dat de besmette persoon zelf actie onderneemt op verzoek van de GGD en contact met het bestuur opneemt door een mail aan Sebastiaan te sturen of even te bellen op telefoonnummer 06-10499822.

Formeel mag de kantine van 06:00 uur tot 0:00 uur open zijn. Zorg er daarom voor dat je uiterlijk 0:00 uur vertrekt.

Competitie van start

Deze week gaat de competitie van start. Stijn heeft alle competitiespelende leden op de hoogte gebracht van de start van hun wedstrijden. Op de website van de NTTB West kun je de competitieprogramma's vinden.

De teamindeling staat op de site en kun je via de volgende link downloaden: teamindeling najaar 2021.

Als je vragen over de competitie hebt of je wilt wedstrijden verplaatsen, neem dan contact op met Stijn via wedstrijdsecretaris@docostafeltennis.nl.

Net als elk seizoen moeten de teams de bardiensten verzorgen. De indeling van de bardiensten kun je downloaden via de volgende link: Bardiensten NJ 2021. Stijn heeft alle teams geïnformeerd over wanneer ze aan de beurt zijn. Zet jouw avond in ieder geval vast in jouw agenda.

Ik wens iedereen een goed tafeltennisseizoen toe. Ik hoop dat we deze keer het seizoen niet hoeven te onderbreken.

Heb je nog vragen over de inhoud van deze nieuwsbrief of andere zaken, neem dan even met mij contact op.

Tot slot hoop ik dat jij en jouw naasten in goede gezondheid blijven.

Met vriendelijke groet,
Sebastiaan Veijgen
Voorzitter Docos tafeltennis
Tel. 06 - 1049 9822 

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht