Contributie-inning via ClubCollect

04-08-2023

Zoals het bestuur gemeld heeft op de ALV van 28 juni 2023, zijn we de afgelopen tijd bezig geweest met het verbeteren van een belangrijk aspect binnen de organisatie, namelijk het innen van de contributie.

Het innen van de contributie is een tijdrovende klus, waar veel administratie bij komt kijken. Binnenkort zullen wij dan ook gaan werken met ClubCollect; een online tool die een aantal stappen van het factureren automatiseert, waaronder het versturen van betaalverzoeken, herinneringen, en het verwerken van betalingen.

Hoe werkt het precies?

ClubCollect is een online facturatiemodule die onze organisatie ondersteunt bij het innen van de contributie. Vanaf het moment dat wij de contributie gaan innen, ontvang je van ClubCollect een betaalverzoek met een link naar jouw persoonlijke betaalpagina per mail, sms of per brief.

Delen van gegevens

Je persoonsgegevens staan veilig binnen onze eigen omgeving en zullen nooit zonder toestemming worden verspreid of gebruikt voor commerciële doeleinden. Bekijk het Privacy Statement op de website van ClubCollect voor een exacte beschrijving van de gegevensverwerking. ClubCollect verwerkt de persoonsgegevens geheel in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU 2016/679.13-14).

Als jullie vragen over deze nieuwe manier van inning hebben, kunnen jullie het bestuur hiervoor benaderen.

Namens het bestuur,
Sebastiaan Veijgen

Bericht geplaatst door: Sebastiaan Veijgen.

Naar berichtenoverzicht